Napok óta töröd a fejed? Keresed a legideálisabb ajándékot? Nem tudod mivel okoznál igazán örömet? 🤔 A Potzak segít Neked!

Az otthonról is biztonságosan elvégezhető, bármilyen eszközről, bármikor elindítható és megállítható gyakorlatsorok az édesanyák és a szétnyílt hasizommal élő életminőségét javítják.

A legjobb ajándékot adhatod szerettednek, egészséget és odafigyelést!

Mi a teendőd?

1. Vásárold meg a Potzak-ot ezen a linken: https://potzak.org/termek/potzak-edzesprogram/  a saját adataiddal (email címként is a sajátodat használd!) átutalással vagy kártyás fizetéssel.

2. Jelezd nekünk egy e-mailben, ha ez megtörtént és küldj egy általad kitalált “kuponkódot” – ez lehet akár “Boldogszülinapot” is, a lényeg, hogy egyedi legyen.

3. Mi ehhez a kuponkódhoz egy 100%-os kedvezményt fogunk rendelni és elkészítjük illetőleg elküldjük neked egy nyomtatható és továbbítható formátumban.

4. A megajándékozottnak első lépésben regisztrálnia kell majd az oldalra, mert ennek hiányában nem fog hozzáférni a belső felülethez, majd “megvásárolnia” a kuponkóddal a gyakorlatsort (ezeket a lépéseket le fogjuk írni neki is).

Potzak edzésprogram

9.900 Ft

A 7+1 részből álló online gyakorlatsort, Dr. Bajzik Éva mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalata alapján, a szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) állapot és a hasfal rehabilitálására állítottuk össze. Már napi 10-15 perces edzéssel, néhány héten belül jelentősen javítható a hasfal állapota.
A videókat a javasolt sorrendbe rendeztük és minden megtekintett videó után néhány kérdést is felteszünk, melyek megválaszolása segít majd abban, hogy a leghatékonyabban végezhesd a gyakorlatokat. Miután egyszer végigmentél a teljes edzésprogramon, minden videó bármikor elérhető lesz számodra!
Ahhoz, hogy vásárlás után el is kezdhesd az edzésprogramot, javasoljuk, hogy első lépésként regisztrálj az oldalon és végezd el az állapotfelmérést.

Leírás

Szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis)

A hasfal egészsége nem csak esztétikai kérdés, a szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) elhanyagolása, akár további szövődménnyel és későbbi egészségügyi problémákkal is járhat – sérv-, gerinc problémák – de fontos szerepe van az emésztés- és az alsó végtagi vénás keringés optimális fenntartásában, a vérnyomás, a nyirokkeringés szabályozásában, renyhesége a kismedencei izomzatra is hatással van.
Tudj meg többet a szétnyílt hasizomról!

Miért eddz a Potzakkal?

null
Dr Bajzik Éva, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos évtizedes tapasztalatai alapján állította össze a Potzakot.
null

Időhatékony

Akár másfél hónap alatt elérhető a hasfal eredeti állapota, napi 10-15 perc Potzak edzéssel
null

Otthonról végezhető

Akár az otthon kényelmében is sportolhatunk, ki sem kell mozdulni, semmilyen drága kiegészítőre nincs szükség.
null

Család- és gyerekbarát

Az edzést munka és gyermek mellett is be lehet iktatni a mindennapokba.
null

Támogató közösség

Támogatást nyújtunk a szétnyílt hasizomban érintetteknek; a céljaik elérésében, lehetőségük van online szakorvosi konzultációra és informatív tartalmakkal segítjük a tájékozódást.
null

Mérhető eredmények

A gyakorlatok rendszeres végzésével pár hét alatt is változik a haskerület; centikben lesz mérhető az eredmény.
Ismerd meg mások véleményét is!