Potzak- Szétnyílt hasizom - Ajándékkártya

Napok óta töröd a fejed? Keresed a legideálisabb ajándékot? Nem tudod mivel okoznál igazán örömet? 🤔 A Potzak segít Neked!

Az otthonról is biztonságosan elvégezhető, bármilyen eszközről, bármikor elindítható és megállítható gyakorlatsorok az édesanyák és a szétnyílt hasizommal élő életminőségét javítják.

A legjobb ajándékot adhatod szerettednek, egészséget és odafigyelést!

Mi a teendőd?

1. Vásárold meg a Potzak-ot ezen a linken: https://potzak.org/termek/potzak-edzesprogram/  a saját adataiddal (email címként is a sajátodat használd!) átutalással vagy kártyás fizetéssel.

2. Jelezd nekünk egy e-mailben, ha ez megtörtént és küldj egy általad kitalált “kuponkódot” – ez lehet akár “Boldogszülinapot” is, a lényeg, hogy egyedi legyen.

3. Mi ehhez a kuponkódhoz egy 100%-os kedvezményt fogunk rendelni és elkészítjük illetőleg elküldjük neked egy nyomtatható és továbbítható formátumban.

4. A megajándékozottnak első lépésben regisztrálnia kell majd az oldalra, mert ennek hiányában nem fog hozzáférni a belső felülethez, majd “megvásárolnia” a kuponkóddal a gyakorlatsort (ezeket a lépéseket le fogjuk írni neki is).

Potzak edzésprogram

12.700 Ft

A 7+1 részből álló online gyakorlatsort, Dr. Bajzik Éva mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalata alapján, a szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) állapot és a hasfal rehabilitálására állítottuk össze. Már napi 10-15 perces edzéssel, néhány héten belül jelentősen javítható a hasfal állapota.
A videókat a javasolt sorrendbe rendeztük és minden megtekintett videó után néhány kérdést is felteszünk, melyek megválaszolása segít majd abban, hogy a leghatékonyabban végezhesd a gyakorlatokat. Miután egyszer végigmentél a teljes edzésprogramon, minden videó bármikor elérhető lesz számodra!
Ahhoz, hogy vásárlás után el is kezdhesd az edzésprogramot, javasoljuk, hogy első lépésként regisztrálj az oldalon és végezd el az állapotfelmérést.