Potzak_ajandekkartya(2)

Napok óta töröd a fejed? Keresed a legideálisabb ajándékot? Nem tudod mivel okoznál igazán örömet? 🤔 A Potzak segít Neked!

Az otthonról is biztonságosan elvégezhető, bármilyen eszközről, bármikor elindítható és megállítható gyakorlatsorok az édesanyák és a szétnyílt hasizommal élő életminőségét javítják.

A legjobb ajándékot adhatod szerettednek, egészséget és odafigyelést!

Mi a teendőd?

1. Vásárold meg a Potzak-ot ezen a linken: https://potzak.org/termek/potzak-edzesprogram/  a saját adataiddal (email címként is a sajátodat használd!) átutalással vagy kártyás fizetéssel.

2. Jelezd nekünk egy e-mailben, ha ez megtörtént és küldj egy általad kitalált “kuponkódot” – ez lehet akár “Boldogszülinapot” is, a lényeg, hogy egyedi legyen.

3. Mi ehhez a kuponkódhoz egy 100%-os kedvezményt fogunk rendelni és elkészítjük illetőleg elküldjük neked egy nyomtatható és továbbítható formátumban.

4. A megajándékozottnak első lépésben regisztrálnia kell majd az oldalra, mert ennek hiányában nem fog hozzáférni a belső felülethez, majd “megvásárolnia” a kuponkóddal a gyakorlatsort (ezeket a lépéseket le fogjuk írni neki is).

Potzak edzésprogram

12.700 Ft

A 7+1 részből álló online gyakorlatsort Dr. Bajzik Éva mozgásszervi rehabilitációs szakorvos több mint 10 éves szakmai tapasztalatai alapján a szétnyílt hasizom kezelésére állítottuk össze.
A videókat a javasolt sorrendben rendeztük és minden megtekintett videó után néhány kérdést is felteszünk, melyek megválaszolása segít majd abban, hogy a leghatékonyabban végezhesd a gyakorlatokat. Miután egyszer végigmentél a teljes gyakorlatsoron, minden videó bármikor elérhető lesz számodra!