Nagykövet

Vastag-Bűn Katinka

Katáról

Kata vagyok, két kislány anyukája.

Nem nádszál-típusú családból származom, az eddigi 33 évem nagy részét a súlyommal és főként a testalkatommal való harc határozta meg. A kisebbik lányom születése után kezdtem el arról tanulni, hogy hogyan képezhet egy csapatot a testem és az elmém, és ekkor fordult át a testem ellen való küzdelem a vele való közös munkába.

Ma már tudom azt, hogy hogyan tudok együttműködni magammal, hogyan tudom szeretni önmagam, és ha nem vagyok elégedett azzal, amit a tükörben látok, akkor abban hogyan kell lehetőséget találni a fejlődésre, ahelyett, hogy belesavanyodok az önsajnálatba.

Ezzel a tudással azt gondolná az ember, hogy minden megoldódott, azonban egy nagyon fontos dolgot vesztettem el a pandémiás időszak alatt: a motivációmat.

Potzak edzésprogram előtt hogyan érezte magát?

Hízás
Hát- és vállfájdalom
Derékfájdalom
Gerincferdülés

Hiába van a hátam mögött sok-sok leadott kiló, rengeteg lefaragott centi, egy megnyert diétaverseny, sajnos az otthoni munkavégzés, az óvodabezárás és a „maradjotthon” szépen visszatolta kilóimat, széthúzta a hasizmaimat, mellé egyre erősebb fájdalom jelentkezik a vállövemben, a lapockáimnál és a derekamban, na meg a gerincem is ferdül, mert a hasizmaim nem tudják tartani a törzsem.

A háj meg aztán végképp nem.

Mi a véleménye a Potzakról?

Potzak nagykövetként a küldetésem egyrészt az önmagamhoz való visszatalálás, másrészt pedig a mások irányába való felelősségteljes iránymutatás. A programban való részvétel egy nagyon jó lehetőséget ad számomra ahhoz, hogy motiválhassam a sorstársaimat úgy, hogy közben együtt fejlődünk, együtt szépülünk, együtt mozgatjuk meg azokat a bizonyos hegyeket.

Mert képesek vagyunk rá! Jelenleg 1,5-2 ujjnyira van szétnyílva a hasizmom, főként a köldök alatti részen (a hasamra nézve ez egyértelműen látszódik).

Célom a teljes összezárás.

Vágj bele Te is a Potzak programba!

Tovább

További Nagyköveteink

Szeretném a történetemmel megmutatni, hogy még 50 évesen sem késő…

Tovább

43 éves 3 gyerekes Anya vagyok. A 3. gyerek születését…

Tovább

Kata vagyok, két kislány anyukája. Jelenleg 1,5-2 ujjnyira van szétnyílva…

Tovább

Két gyermekem mellett számomra ez nagyon fontos, csakúgy mint a…

Tovább

Egyrészt ezért jelentkeztem a Nagykövet programba, mert nagyon motiváló, hogy…

Tovább

31 éves, 3 gyerekes anyuka vagyok. Harmadik gyerkőcöm után szeretném…

Tovább

Az előző tornákhoz képest nem megterhelő és nem okoz fájdalmat…

Tovább