Nagykövet

Mathea Helga Adrienn

Adriennről

Rohanó világunkban az információk sokaságában sokunknak nehéz kiigazodni. Két kisfiú édesanyjaként ,arra adtam a fejem ,hogy jógaoktatónak tanuljak, tudatosabban éljek, figyeljek a testem jelzéseire.

A jóga már szülést megelőzően része volt az életemnek, dinamikát képviselve, mára a megnyugvást, kitartást erősíti bennem. Gyakorlásomon éreztem a szüléseket követően ,hogy megkopott a régi fényem.

Potzak edzésprogram előtt hogyan érezte magát?

Deréktáji fájdalom
Hátfájdalom

Derék tájékon fájdalmat érzékeltem egy-egy pozícióban, de ami ennél sokkal rosszabb, hogy a mindennapokban a gyerkőcök megemelésénél is okozott panaszokat.

Mi a véleménye a Potzakról?

Edzői körökből egy kedves ismerősöm, aki szintén édesanya hívta fel a figyelmem a szétnyílt hasizom fogalmára, ami számomra addig nem volt ismeretes. “3 ujjnyi” – szólt a diagnózis a popsiemelő pózban.

Ettől kezdve változtattam a megszokott “testgyakorlásomon”, több statika, kevesebb dinamika, emellett tovább kerestem- kutattam a témában ,így találtam rá erre a nagyszerűen felépített ,kontrollált edzésprogramra a Potzakra, melynek nagy előnye ,hogy otthonról ,bármely napszakban elvégezhető.

Két gyermekem mellett számomra ez nagyon fontos, csakúgy mint a pontos és érthető instrukciók.

Történet

Sziasztok!

Nekem kezdetben sok időt kellett szentelnen a hasbehúzás gyakorlására. Ami a strandon régen elég jól ment, de kijöttem a “gyakorlatból”. Mosogatás, séta meg hasonlók közepette is jó hasznát vettem és már ebben elfáradtam. Most fokozatos terheléssel, a gyakorlatok ismétlés számának növelésével sokat segít a kitartásban ez a technika. Az álló gyakorlatokat nekem nagyobb kihívás elvégezni, kötöttebb vagyok oldalirányba.

Úgy érzem, hogy már a két hét elteltével más a tónusa a hasamnak. Ez nagyon motivál.

Szép eredményeket mindenkinek!

. . .

2021.06.01

Olvasd el Te is Adrienn első havi beszámolóját!

Elolvasom!

. . .

Vágj bele Te is a Potzak programba!

Tovább