Nagykövet

Zsámboki Timea

zamboki timi

Timeáról

50 éves vagyok, 3 felnőtt fiúgyermekemből kettővel élek még együtt, a legkisebb 22 éves, és a középső 26 éves még itthon élnek a Mama hotelben, a legidősebb fiam, aki 29 éves már külön lakik.

Bankban dolgozom, ami azzal jár, hogy napi 8 órában nagyrészt ülök. Ezt kompenzálandó heti szinten 4-5x edzek, jelenleg online (kardio, súlyzós edzések, pilates, jóga), hétvégén túrázni és kerékpározni járok.

A súlyommal nincs gondom, izmos is vagyok, egyetlen testrészem, ami sehogy sem akart alakulni, bármennyit is edzettem rá az a hasam. A barátnőm, akit én szoktattam rá az edzésre, kitalálta, hogy neki szét van nyílva a hasizma, én akkor még soha nem hallottam erről, de mivel szerettem volna neki segíteni, sokat olvastam utána, és rájöttem, hogy valószínűleg érintett vagyok.

Potzak edzésprogram előtt hogyan érezte magát?

Derékfájdalom

A barátnőm elment egy YLB oktatóhoz Debrecenben, aki megállapította, hogy nincs szétnyílva a hasizma, én is elmentem egy oktatóhoz itt Budapesten, aki megállapította, hogy az enyém viszont igen… és nem is kicsit. 3 ujjnyi volt akkor. Ez kb. 3 éve volt. Éveken keresztül edzettem, mint kiderült, rosszul a hasizmaimat.

Amióta tudom, hogy ez a helyzet, igyekszem odafigyelni erre, a tiltott gyakorlatokat nem végzem, és a könnyítéseket alkalmazom a hasizom edzéseknél, az edzőm szerencsére szintén végzett oktató, igy mondja, ha máshogy kell végeznünk egy-egy gyakorlatot. Külön szétnyílt hasizom tornát nem végeztem, mert a napi edzések és még plusszban egy fél óra minimum már nem fért bele az időmbe.

Mi a véleménye a Potzakról?

Olvastam a Potzak appról, nagyon megtetszett, és a napi negyed órákat még reggel munka előtt be fogom tudni iktatni. A szétnyílt hasizom nagyon zavarja a mindennapjaimat, a reggel még lapos hasam délutánra felfújt lufivá válik, a ruhák kényelmetlenek, kövérnek érzem magam, este már nem szeretek sehova sem menni.A derekam is gyakran fáj a torna ellenére is.

Szeretném a történetemmel megmutatni, hogy még 50 évesen sem késő tenni a szétnyílt hasizmok összezárásáért.

Vágj bele Te is a Potzak programba!

Tovább