Jelentkezz Potzak Nagykövetnek!

Potzak - Szétnyílt hasizom- Rectus Diastasis - logo- has

Nagykövet programunk célja, hogy minél több emberrel megismertessük a szétnyílt hasizom létezését, elmagyarázzuk mik a tünetek, hogyan alakul ki, és ami a lényeg, hogyan segíthetünk rajta.

Tudnivalók

Potzak Nagykövet program célja

Fontosnak tartjuk, hogy mindenkihez eljusson a tény, hogy szétnyílt hasizmunk állapota egy kis kitartással könnyedén javítható, sőt, a probléma akár meg is szüntethető. Szeretnénk, ha nagyköveteinken keresztül egy jó hangulatú, személyesebb kapcsolatra lehetne lehetőség olyan hölgyekkel és urakkal, akik érintettetek a problémában, és akik készek tenni ellene.

A programban igyekszünk minél szélesebb spektrumon mozogni mind korban, mind gyermekek számában, mind a gyermekek korát tekintve, ezzel is bebizonyítva azt, hogy a Potzak program remekül beilleszthető a mindennapokba és mindenki számára megoldást jelenthet.  Férfiak jelentkezését is szívesen várjuk! Örömmel vesszük, ha a programot egy férfi fókuszán keresztül is kommunikálhatjuk!

Milyen előnyökkel jár a Nagykövet program?

Az első és talán legfontosabb, hogy teljes hozzáférést kapsz a Potzak gyakorlatsorhoz. A gyakorlat 8 részből áll, 7 rövidebb és egy hosszabb 15 perces videóból. Mindemellett természetesen biztosítjuk számodra is szakorvosi konzultáció lehetőségét. Dr. Bajzk Évával rajtunk keresztül bármikor könnyedén kapcsolatba kerülhetsz és az összes felmerülő kérdésed felteheted. Ez nekünk is érdekes, hiszen ami benned felmerül, valószínű mást is érdekelhet.

Ahhoz, hogy a legprofibb képek készülhessenek biztosítunk számotokra egy szuper Potzak pólót is. 😉

Hisszük, hogy az egyik legnagyobb motivációs tényező a programunkban, hogy követendő példa lehetsz mások számára! Ha megmutatod, hogy Te több gyerkőc mellett, a háztartás mellett, főállás mellett, és a rengeteg egyéb teendőd mellett megcsináltad, másokat is felbátoríthatsz, hogy tegyenek az egészségükért!

Mit kérünk tőled?

Alapvetően azt kérjük, hogy kövesd a Potzak gyakorlatsort és dokumentáld minden tapasztalatod, érzésed, benyomásod. Minden információ fontos lehet, hiszen hasonló helyzetben lévő nők és férfiak fogják a programot végezni. Minden elvégzett gyakorlat után szükségünk lesz egy kis beszámolóra, hogy az adott mozdulat mennyire volt nehéz, hogyan változott a hasfalad és milyen hatást gyakorolt ez a közérzetedre.

Azt is szeretnénk, ha fotókkal és mérésekkel is dokumentálnád a változásod. Beszéljenek helyettünk a tények. A program közben szervezünk egy nagy összefoglaló, a jelenlegi helyzetre való tekintettel, online beszélgetést a kiválasztott nagyköveteinkkel, ahol minden adatot átbeszélünk és a végén egy blogposzt formájában megosztjuk a többi érintettel. Ezért is fontos, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot. Kialakuljon egy őszinte kép a Potzakról.

Mivel a programunk egyik célja a közösségteremtés, így elengedhetetlennek tartjuk, hogy jelen légy, mint nagykövet a közösségi platformokon. Összességében azt kérjük, őszintén merd elmondani véleményed abban a tudatban, hogy ezzel rengeteg embernek adhatod vissza a hitet, hogy újra visszakaphatja régi testét! 😊

Jelentkezz most!

Az alábbi kérdőív kitöltésével van lehetőséged jelentkezni a Potzak Nagykövet Programra. A beküldés után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Nem:*
Férfi
Kor:
Hogyan tudtad meg, hogy szétnyílt a hasizmod?:
Hány gyermeked van?:
Mikor szültél utoljára?:
Vannak ikreid?: Igen
Nem
Honnan értesültél a Potzakról?:* Baráttól / Családtagtól
Közösségi médián keresztül
Keresőn keresztül (Google)
Hírlevelen keresztül
Egy cikkben olvastam róla
Mi tetszett meg legjobban a Potzakban?:
Mi volt az első benyomásod a Potzakról?:
Mesélj magadról pár mondatot!:
GDPR Marketing hozzájárulás:* Hozzájárulok, hogy a POTZAK.ORG Zrt. hírlevelet küldjön számomra
Elfogadom és tudomásul veszem az Adatvédelmi Tájékoztatást

Köszönjük a jelentkezésedet! Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot!

Akik már használják a Potzak gyakorlatsorokat